+1-888-123-1234 info@company.com

Referenties

Wat klanten zeggen over ROSNER begeleiding:

 

 • Als werkgever hebben wij Anja reeds enkele malen voor een coachingstraject van één van onze medewerkers ingezet. De keuze voor Anja was snel gemaakt. Een warme, integere professionele begeleider met een krachtig analytisch vermogen en een grote dosis ervaring. Anja weet op maat de juiste snaar te raken door haar communicatie en het aanwenden van de passende instrumentaria. Met als resultaat, een client die zijn doelen bereikt en weer verder komt en wordt bekrachtigd in het zelfvertrouwen.
  Karin Weening – Human Resources Manager

 • Anja weet als coach de juiste vragen te stellen om zelf een goed inzicht te krijgen van je kwaliteiten en valkuilen zonder daarin te sturen. De trainingen en aangereikte tools hebben me erg geholpen duidelijk te krijgen wat mijn drijfveren zijn en hoe ik deze kan gebruiken in mijn carrière. Wat ik prettig vond aan de training is dat is dat het helpt om jezelf een duidelijk doel te stellen en daar naartoe te werken.
  Danine
 • Het fijnste aan de coaching vond ik toch wel dat er aan begin nooit duidelijk was waar we het over zouden hebben. Anja heeft een fijn gevoel om zich te richten op een voor jouw belangrijk onderwerp op dat moment. Ook de opdrachten voor thuis hielpen mij inzicht te geven in de dingen waarmee ik op dat moment mee bezig was. De gesprekken waren heel prettig en ik voelde me erg op mijn gemak.
  Lieke
 • Anja is een lieve en warme coach.
  De gesprekken hebben mij vernieuwde zin en energie gegeven.
  Thijs