+1-888-123-1234 info@company.com

Anja Rosner

anja rosner

Van 1992 – 1998 heb ik aan de Universiteit van Amsterdam psychologie gestudeerd. Ik ben afgestudeerd in zowel Ontwikkelings- als Klinische Psychologie en heb een bevoegdheid in Psychodiagnostiek (NIP) behaald. Na een carrière in het bedrijfsleven en vervolgens in het onderwijs heb ik in 2012 mijn vakgebied én passie, de psychologie, opgepakt. Ik heb mij ondertussen verder geschoold in integratieve coaching & counseling, stresscounseling, systemisch coachen en traumaverwerking (EMDR). Naast mijn eigen praktijk ROSNER begeleiding ben ik sinds 2015 als psycholoog werkzaam bij een poliklinisch revalidatiecentrum.

Alhoewel ik gebruik maak van diverse technieken, methoden en behandelvormen blijft het begeleiden in de eerste plaats mensenwerk. Ik ben nieuwsgierig naar de beweegredenen van mensen en hun gedrag. Wat ik regelmatig zie, is dat terugkerende gedachten en gevoelens iemands hele leven kunnen bepalen. Echter door middel van een oplossings- en doelgerichte aanpak kun je relatief snel structuur en daarmee rust in het denken en voelen krijgen. Ik vind het mooi te zien hoe cliënten, al na enkele gesprekken, weer regie op hun eigen leven krijgen, ruimte voelen en in mogelijkheden gaan denken.

Mijn begeleidingsstijl kan het beste worden getypeerd als ‘liefdevol uitdagen(d)’. Ik word ervaren als gedreven, ruimtegevend en begripvol. Kernwaarden binnen mijn werk zijn professionaliteit, verbondenheid, creativiteit en vrijheid.

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen groeien, is dat jij je op je gemak voelt. Hiernaast is het van belang, dat mijn werkwijze bij jou aansluit. Daarom nodig ik je vooral uit om een keer (vrijblijvend) kennis te komen maken. Op deze manier merk je vanzelf of het ‘klikt’ en je het vertrouwen voelt om bij mij in begeleiding te komen.